dilluns, 9 de novembre del 2015

Defenses amunt !!

ESPECIAL DEFENSES PER A PARES I MARES PREVISORS 


Amb l’arribada de la tardor, el vent, la baixada de les temperaturas i la caiguda de les fulles dels arbres, no podem evitar pensar: "Apa, ja comencem amb la temporada de refredats! "
Desde la farmàcia us volem fer unes recomanacions de com preparar als més petits de casa i activar el seu sistema inmunològic. 




Què podem fer a casa per crear un ambient més saludable?

L’aromateràpia, en aquest cas, serà un bon aliat.
En primer lloc, dins a casa o bé al cotxe podem espraiar Pranarom Aromaforce. Es tracta d’un producte que desinfecta, purifica i aromatitza l’ambient. Aquest producte és capaç d’eliminar virus com el de la grip (AH1N1) en 30 segons, bactèries en 5 minuts i fongs en 15 minuts, limitant així les fonts d’al.lergens. També és excel.lent per purificar l’ambient quan un integrant de la familia s’ha refredat i volem evitar la propagació en cadena i acabar tots refredats. Ja ho veieu, estem parlant d’una veritable “joieta”.





Què podem fer individualment?

Ara que encara no estem a ple hivern és una molt bona època per començar un tractament preventiu i estimulant per a les defenses dels petits de la casa.
A continuació et presentem un ampli ventall de productes per a cobrir les necessitats individuals dels teus fills:

Per als mes petits, a  partir de tres mesos, tenim el Pranarom PranaBB Aceite de Masaje defensas Naturales. Conté una sinèrgia aromática d’olis essencials bio de palmarosa, abet negre, kantafray, romaní i  verbenona. És un producte molt fàcil d’aplicar: només heu de posar tres gotetes de l’oli a les plantes dels peus i fer un massatge amb el dit polze fent cercles suaus, però pressionant els arcs dels peus. Aquest massatge a part de ser relaxant per al bebé també tindrà un efecte inmunitzant.
Recomanem fer-lo dos cops al dia, al matí i a la nit abans d’anar a dormir.





Per a nens fins a pre-adolescents tenim una altra opció natural. Es tracta del xarop Pediakid inmuno-fort, especial per aquells que els hi costa prendre xarops ja que té un gust boníssim de nabius (arándanos), una formula eficaç i equilibrada a partir de plantes naturals (acerola, brócoli, echinàcea, ginseng, "escaramujo" i propolis ), oligoelements i un prebiòtic  natural que reequilibra la flora intestinal i permet una millor absorció dels ingredients actius, de les vitamines, els minerals i nutrients essencials que estan als aliments.




Una altra opció per a nens més grans de tres anys és el complement alimentici NS Defenbiotic Kids que es presenta en comprimits masticables. Conté dues cepes de probiòtics: (Lactobacilus rhamnosus i Bifidobacterium lactis) que actúen reequilibrant la flora intestinal, i el 50% de la quantitat diaria recomanada de vitamines C i D que reforcen el sistema inmune.




Per acabar tres consells bàsics per a promure les defenses a tota la familia:

·   Seguir una dieta variada, basada en aliments frescos, rics en vitamines i minerals

·   Dormir un número suficient d’hores per afavorir el correcte funcionament del nostre sistema immune.


·   Practicar de forma regular activitat física d’intensitat moderada (caminar, anar amb bicicleta, nedar, etc ) 


Fotos via pinterest 

Esperem que aquest post us hagi estat útil. 

Salut per a tots!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

no siguis tímid i deixa'ns un comentari , la teva opinió ens interessa...